Skip links


Sådan skaber du en personlig indretning

Hvordan skaber man en personlig indretning, som emmer er hjemlig hygge og stil? Men uden at det kammer over og ender med en total smags- og stilforvirring? Ja det er det helt store spørgsmål, vi prøver at besvare i dette indlæg, hvor du får vores bedste tips til, hvordan du skaber et hjem i balance, men med masser af personlighed og kant.

Indret med farver

En nem måde at skabe lidt mere liv i din bolig er ved at indrette med dine favoritfarver. Her er der uendelige muligheder. Du kan enten vælge at gå all-in og male vægge, lofter ja sågar gulvene i rummet. På den måde opnår du hurtig en nydelig helhed samt et look, du ikke finder i alle andre hjem. Eller du kan gå mere subtilt til værks og indrette med møbler og tekstiler i din foretrukne farvepalette. Leg gerne med kontrasterne, og lad dit favoritmøbel eller genstand komme til sin ret ved at lade det udgøre udgangspunktet.

Vær ikke bange for det skæve og det uperfekte

Skæve loppefund og gamle arvestykker er ofte noget af det, som er med til at skabe en personlig indretning. Det er nemlig unikt, og noget som ikke alle andre har på deres hylder. Ikke dermed sagt, at du behøver at fylde hele dit hjem med dem, men brug dem gerne til at skabe en fin kontrast til resten af hjemmets mere moderne udtryk. Samtidig er det en oplagt mulighed for at kaste dig ud i et lille DIY-projekt, og sætte dit eget præg på det enkelte design, da nogle af de stole og natborde, du finder rundt omkring på landets mange loppemarkeder, sommetider trænger til en lille, kærlig hånd.

Vis dine arvestykker og personlige favoritter frem

Er du den heldige ejer af et gammelt vitrineskab eller et flot glasskab, så har du her de helt perfekte rammer til at skabe en personlig indretning. For udover at skabe masser af luft, lys og elegance i dit hjem, fungerer glasskabe som de helt perfekte udstillingsmontre. Heri kan du stille alle dine yndlingsfigurer, personlige ejendele og unikke arvestykker frem til frit skue – så både du, og dine gæster kan nyde synet af dem. Samtidig kan du nemt give rummet, hvori skabet står, et helt nyt udtryk ved blot at udskifte nogle af dine figurer med nye loppefund i kulørte farver.

living-room-581073_1280