Skip links

Gameraften for kammeraterne

Står du og skal holde fødselsdag eller en hyggeaften for gutterne, og I trænger til en anden beskæftigelse end den klassiske bytur, fodboldkamp på stadion eller de aktive alternativer såsom padel tennis og lignende. Så kunne I holde en aften, hvor I samles omkring en PlayStation, computer eller Xbox eller tager jeres egen med. Men hvilke spil skal man spille? Det er klart, at præferencer spiller ind. De mest populære spil netop nu er Fifa 22, Call of Duty: Warzone og Counter Strike, og det er disse spil vi vil forklare reglerne på i denne artikel.

Det eneste en sådan aften kræver er, at internettet kan trække flere konsoller samtidig, hvilket kan være den største udfordring. Derudover kræver det en masse snacks, chips og sodavand og naturligvis en nem og hurtig aftensmad. Her kan nævnes lækre frosne færdigretter i form af Thai bokse. Inden I får set jer om, så er hele aftenen gået og store dele af natten – Hvis ikke hele natten.

Hvis det er interne dyste og håneretten som er på dagsordenen, så er Fifa oplagt, hvor I kan lave jeres egen turneringen, hvor vinderen selvfølgelig er den, som vinder flest kampe i løbet af aftenen. Alt efter hvor mange I er, så kan I også konkurrere i Counter Strike, hvor det handler om, at holdene skal udslette hinanden i en lukket bane. Her kan I dele jer op i hold, og derved hjælpe hinanden til sejr. Holdene trækkes der lod om, og så går det løs!

Call of Duty: Warzone er lidt mere omfattende, hvor I kan være op til 4 mand. Her er jeres opgave at være det sidste hold til stede i banen, Verdansk. I hopper alle sammen ude af et fly med 146 andre spillere. Nu gælder det om at samle våben og penge, så man kan forsvare sig mod de andre. Banen bliver løbende mindre og mindre, da en cirkel af gas presser spillerne mod hinanden, hvilket efterlader blodige spor og ildkampe. Hvis I mister en kammerat undervejs, så kan han vende tilbage til jer via en 1 mod 1 i en Gulag mod en anden slagen soldat. Hvis det ikke lykkedes ham, så kan I købe ham ind igen bestemte steder i banen. I forhold til de andre spil så kræver dette spil en masse samarbejde og hurtige beslutninger, da I er på samme hold mod andre spillere i verden.